Jaarlijks ontwikkelen we nieuwe bedrijven waarin ondernemers, inhoudelijke/ technische expertise en geld bijeen worden gebracht. Wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar ondernemende investeerders.

De volgende investeringsmogelijkheden zijn aanwezig:

Management buy in (MBI). Ondernemers met ervaring die een nieuwe uitdaging zoeken kunnen bij ons de kans grijpen om zich aan een van onze dochterbedrijven in te kopen. Soms wordt de MBI gecombineerd met een kapitaalronde waarbij geld bij één of meerdere VC’s wordt opgehaald.

Direct investeren in een van de bedrijven. Omdat onze bedrijven in verschillende stadia van ontwikkeling zijn verschilt ook de kapitaalbehoefte per bedrijf. Voor alle bedrijven geldt dat de investeerders van toegevoegde waarde zijn als ze hun kennis en ervaring op het gebied van management, finance & control, en marketing & sales met de ondernemer wil delen.

Direct investeren in de business incubator. Naast een directe investering in een van onze deelnemingen is het ook mogelijk om te participeren in onze business incubator. De risico’s van het investeren wordt aldus verdeeld over meerdere bedrijven. Als informal investor kun je ervoor kiezen de aandelen in een stak te plaatsen. Voor professionele investeerders kunnen we een op maat gemaakte constructie uitwerken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag met u in contact als u een particuliere investeerder bent; een MBI overweegt; een private equity fonds bent; een VC of een participatiemaatschappij bent.

In een kennismakingsgesprek praten we graag met u over waar uw investeringsinteresse ligt en onder welke condities u wilt investeren.

Neem contact op met het team en wij gaan graag met u in gesprek.

 

En dat onze bedrijven zich snel kunnen ontwikkelen wordt wel bewezen door onze dochter Ojah BV, de winnaar van de MKB Innovatie Top 100 2012, dat onlangs een nieuwe prijs gewonnen heeft; de prijs van het Oranje Handelsmissiefonds.