Holland Food Ventures heeft een belang in de volgende nieuwe ondernemingen in de agri en food sector. Klik op de bedrijfsnaam voor uitgebreide informatie over het betreffende bedrijf.

Pascal Processing
U kunt bij Pascal Processing BV productiedagen inkopen of afrekenen op basis van geleverd, gepascaliseerd product. Op basis van door u aangeleverde procesparameters en een goed verpakt product wordt het product

Centrum voor Pascalisatie                                   
Om een brede uitrol van Pascalisatie in de maatschappij mogelijk te maken is het Centrum voor Pascalisatie opgericht, een instantie die tot taak heeft consumenten en bedrijven te informeren over Pascalisatie. Het Centrum voor Pascalisatie is mede verantwoordelijk voor de uitrol van het logo voor gepascaliseerde producten op consumenten producten.

Cool Wave Processing                                          
Cool Wave Processing is opgezet om de markt introductie van de “Pure Pulse” technologie (ook wel bekend onder de naam PEF; pulsed electric field technologie) te verzorgen. De pure pulse technologie is voor vloeibare producten een zeer interessante conserveringstechnologie, omdat het in een continu proces kan worden gebruikt, tegen zeer lage kosten per eenheid product én met behoud van smaak en nutritionele waarde kan worden toegepast.

TOP Innosense                                          
TOP Innosense is gericht op het genereren van consumer-insight via het toepassen van de methode(n) van Sensemaking. Sensemaking  is als begrip relatief nieuw en is een combinatie is van bestaande wetenschappelijke inzichten, bekende kwalitatieve en kwantitatieve methodieken aangevuld met een nieuwe concept: zelf-duiding.

The Food Agency
The Food Agency helpt ondernemingen in de agri en foodsector met positionering, innovatie, scherpe strategieën, heldere communicatie en creatie van toegevoegde waarde.

Pascal
Ook heeft HFV met Pascal een onderneming die dure apparatuur – zoals nieuwe Pascalisatie apparatuur- aanschaft voor de dochterbedrijven, die dan met een huurovereenkomst ter beschikking wordt gesteld. Ook zal Pascal  onderhoud op de verhuurde apparatuur aanbieden. Pascal werkt alleen met haar zusterbedrijven.   

TOP B.V., het zusterbedrijf; het technologieplatform voor de agri en foodsector :
TOP B.V. werkt voor de levensmiddelenindustrie en haar toeleveranciers. De verhoging van uw winst en de kwaliteits-verbetering staat daarbij op de eerste plaats. Hiervoor zetten ze de nieuwste wetenschappelijke en technische inzichten in. Bij hen is onderzoek & ontwikkeling een middel voor uw innovatieproces en geen doel. TOP richt zich met name op samenwerkingen met het midden- en kleinbedrijf.

TDI, het zusterbedrijf; het technologieplatform voor de non food sectoren:
TDI BV is gespecialiseerd  in het ontwikkelen van nieuwe ondernemingen gebaseerd innovatieve producten en technologische vernieuwing in agrobusiness & agrotechnology en biotechnologie.

Holland Innovations S.L., is gevestigd in Barcelona en functioneert als een agent in Spanje en Portugal voor de door HFV opgezette bedrijven, alsmede voor een aantal andere Nederlandse bedrijven actief in de agrifoodsector. Holland Innovations verkoopt nieuwe producten, technologieen en innovatie services.

Phytonext B.V.
Phytonext gebruikt haar eigen technologie voor selectieve extractie en zgn. particle design om natuurlijke alternatieven voor synthetische chemicaliën te produceren, te gebruiken in de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie.

Like Fresh B.V.
Like Fresh b.v. ontwikkelt, bouwt en verkoopt de innovatieve gepatenteerde droogtechnologie IQD waarmee groenten , fruit en kruiden met optimaal behoud van kwaliteit gedroogd kunnen worden.